Wil je graag samen met je klasgenoten of collega’s kleurrijke kunstwerken creëren waarbij je je fantasie heerlijk de vrije loop kunt laten? Dan is het spuiten van graffiti waarschijnlijk echt iets voor jou. Geen zorgen, voor het spuiten van graffiti hoeven jullie niet in het holst van de nacht naar een verlaten parkeerplaats of een donker steegje te gaan. Je kunt ook een workshop volgen bij Studiograffiti in Rotterdam. Hier kunnen jullie in alle openheid samen met andere creatievelingen aan het werk, zonder op je hoede te hoeven zijn voor de politie. Daarnaast leer je tijdens deze graffiti workshop Rotterdam ook nog eens alle fijne kneepjes van het vak. Zo maak ook jij binnen de kortste keren van die kleurrijke, levensgrote muurtekeningen.

Ontdek je artistieke talenten tijdens een graffiti workshop Rotterdam

De graffiti workshop Rotterdam bij Studiograffiti bestaat uit twee onderdelen. De les begint met een stukje theorie. Hierin krijg je meer te horen over het gebruik van verschillende kleuren en stijlen, maar leer je ook praktische zaken. Zo krijg je uitleg over hoe je je spuitbus het best kunt gebruiken. Ook worden bepaalde technieken voorgedaan. Na het theoretische gedeelte is het de beurt aan jou om tijdens deze graffiti workshop Rotterdam te laten zien wat je in huis hebt. Je kunt hierbij gebruik maken van door Studiograffiti beschikbaar gestelde sjablonen, maar ook lekker vanuit de losse pols iets op het doek zetten. De graffiti workshop Rotterdam wordt gegeven voor professionele en ervaren graffiti artiesten. Zij weten je precies te vertellen welke kleuren goed bij elkaar passen, of hoe je die fraaie schildering van een schaduweffect voorziet. Zo wordt ook de doorgewinterde hobbykunstenaar aangespoord om nieuwe technieken uit te proberen. Na afloop kun je een blik werpen op de kunstwerken die de kinderen of je collega’s op het doek hebben gezet. Zo doe je wellicht inspiratie op bij hen. Ook kunnen de begeleiders tekst en uitleg geven bij wat er nog beter kan, of juist over wat er tijdens deze graffiti workshop Rotterdam erg goed ging. Al met al duurt een workshop één à twee uur, afhankelijk van je wensen en natuurlijk het enthousiasme van de groep.

Stel zelf je ideale workshop samen

Studiograffiti biedt verschillende types workshop aan voor de volgende groepen:

  • Scholen
  • Kinderfeestjes
  • Bedrijven en organisaties

Uiteraard zijn de workshops aan te passen aan je eigen wensen. Zo kun je met de klas naar een graffitimuur in de buurt van de school gaan, om daar te ervaren hoe de ‘professionals’ het in de open lucht aanpakken. Een graffiti workshop Rotterdam is ook leuk voor het kinderfeestje van je zoon of dochter. Onder de professionele begeleiding van echte graffiti artiesten kunnen zij zich op een veilige manier lekker uitleven op een canvasdoek. Het maken van graffitikunst is ook een nuttige teambuilding activiteit voor bedrijven. Want hoe ontdek je iemands vermogen tot creativiteit en communicatie nou beter dan tijdens een artistieke workshop? Je kunt de medewerkers van Studiograffiti doorgeven wat jouw specifieke wensen zijn met betrekking tot de graffiti workshop Rotterdam. Je kunt de workshop bijvoorbeeld zo laten samenstellen dat deze gericht is op beter leren samenwerken, maar ook kiezen voor een onbezorgde leuke dag om zo de teammentaliteit te versterken. Zie jij een middagje graffiti spuiten met je klas of je bedrijf wel zitten? Kijk dan snel op studiograffiti.nl of op studiograffiti.nl. Hier vind je meer informatie over alle activiteiten die Studiograffiti aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld demonstraties bijwonen, maar je kunt de artiesten van Studiograffiti ook een bontgekleurde muurschildering laten maken op de kamer van je zoontje.