Afgelopen jaar zijn wij op vakantie geweest naar Italië en daar hebben wij een onvergetelijke vakantie mogen beleven. Wij hadden namelijk van vrienden van ons een tip gekregen dat wij het waarschijnlijk heel leuk zouden vinden om gebruik te maken van agriturismo in Toscane. Dit zei ons in eerste instantie eigenlijk helemaal niks omdat wij nog nooit van agriturismo in Toscane hadden gehoord. Gelukkig konden wij op het internet heel veel informatie vinden over agriturismo in Toscane en wij hadden daarom ook al snel in de gaten dat het hier ging over een onderwerp dat ons zeer aansprak. Wij zijn daarom snel een keer gaan kijken waar wij naartoe wilden gaan op vakantie in dit gebied en dat hebben wij weten uit te zoeken via de site Myitaly.nl. Deze site heeft heel veel interessante informatie weten te verzamelen over agriturismo in Toscane en dat wordt ook allemaal heel goed beschreven. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld en vandaar dat wij besloten hebben om gebruik te komen maken van agriturismo in Toscane. Dit is namelijk een vorm van recreëren die heel dicht bij de lokale bevolking staat. Wij lazen dat wij zouden verblijven in huizen die heel sfeervol waren en bovendien zouden wij de beschikking krijgen over een zwembad. Dat was voor ons meer dan genoeg reden om te kijken of wij nog ergens een gaatje konden vinden in de planning van dit bedrijf. Wij wilden namelijk graag komen genieten in Italië. Wij hebben daarom even op de site de planner ingevuld en zo kregen wij al heel snel te zien welke mogelijkheden er allemaal waren. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en tot onze grote blijdschap zagen wij dat wij in de week dat wij vrij waren, nog voldoende mogelijkheden hadden om gebruik te komen maken van agriturismo in Toscane. Genoeg reden dus om diezelfde dag nog een boeking te plaatsen.

Wij zouden agriturismo in Toscane aan iedereen willen aanraden

Toen het eenmaal zover was dat wij naar Italië konden afreizen, kregen wij op tijd nog een mailtje met de informatie over ons huisje en ook kregen wij een aantal handige tips toegestuurd over wanneer er bij ons in de buurt leuke dingen te doen waren. Dat vonden wij allemaal heel prettig en wij waardeerden het dan ook zeer dat de mensen van MyItaly zo goed voor ons zorgden. Eenmaal in ons huisje aangekomen, zagen wij dat wij in een zeer sfeervol geheel terecht waren gekomen. Wij hadden daarom ook meteen in de gaten dat agriturismo in Toscane voor ons ook een blijvertje zou worden. Wij waren namelijk zeer onder de indruk van ons huisje en wij konden ons bijna niet voorstellen dat wij zoveel moois voor zo’n lage prijs konden boeken. Het zwembad was ook echt heerlijk en wij hebben hier dan ook heel wat uurtjes in liggen dobberen. Het weer was die week ook echt fantastisch dus het was voor ons een week lang genieten geblazen. Wij kijken dan ook terug op een geweldige vakantie.

Kijk ook eens op de site van MyItaly.nl

Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar ideeën voor uw volgende vakantie, dan kan ik u aanraden om een keer naar MyItaly.nl te komen surfen. U kunt hier namelijk:

  • zien wat men u hier aan fantastische vakanties te bieden heeft
  • foto’s bekijken van de voorzieningen die u krijgt aangeboden
  • eenvoudig een vakantie boeken

Mocht u graag een onvergetelijke vakantie willen boeken, dan moet u dat doen via MyItaly.nl. Wij kunnen dit namelijk alleen maar aanraden.