Wij hebben vorige maand een woning gekocht in Amsterdam en wij hebben besloten dat wij deze keer niet zelf wilden verhuizen. Vorige keer hebben wij dat gedaan en daar heb ik een hernia aan overgehouden waardoor ik maanden niet kon werken dus ik had er deze keer heel weinig zin in om weer te moeten verhuizen. Ik ben daarom gaan kijken of er een bedrijf te vinden was dat ons kon helpen met het verhuizen naar Amsterdam. Wij wonen zelf in Amstelveen dus wij hoefden niet heel ver te rijden voor het verhuizen naar Amsterdam, maar wij hadden wel heel veel spullen dus het was belangrijk voor ons dat wij met een grote wagen konden verhuizen naar Amsterdam. Wij hebben toen gekeken wat wij het beste konden gaan doen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken of er iemand was te vinden die ons kon helpen met het verhuizen naar Amsterdam. Wij wilden graag met een professional in zee gaan omdat wij geen zin hadden om een vermogen te moeten betalen voor de diensten die wij zouden afnemen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om iemand in te schakelen met veel ervaring met verhuizen in Amsterdam. Wij hebben namelijk een grachtenpand gekocht en dat betekent dat wij dus steile trappen hebben in ons nieuwe huis waardoor het verhuizen naar Amsterdam misschien wel eens een probleem kon worden. Wij hebben daarom gekeken welk bedrijf wij het beste zouden kunnen benaderen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van Angelverhuizingen.nl. Deze site hebben wij met veel interesse doorgenomen en wij hadden meteen in de gaten dat wanneer wij goede zaken wilden doen, wij hier aan het juiste adres waren. Deze mensen hebben namelijk veel ervaring met verhuizen in Amsterdam en het leek ons dus dat zij ook goed met oude grachtenpanden konden omgaan. Toen ik even contact ging opnemen met een van de mensen van dit bedrijf, kreeg ik een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die mij heel goed heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren wanneer ik wilde verhuizen naar Amsterdam. 

Het verhuizen naar Amsterdam ging heel soepel

Ik ben heel blij dat ik de mensen van Angelverhuizingen.nl heb ingeschakeld om ons te helpen met verhuizen naar Amsterdam. Wij hebben namelijk snel goede zaken kunnen doen en ik ben blij dat alles zo soepel is gegaan. Zelfs de goederen die naar de zolder moesten, werden moeiteloos naar boven getild en ik ben daarom heel blij dat het verhuizen naar Amsterdam allemaal zo soepeltjes ging. 

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen 

Ik ben blij dat ik deze site heb weten te vinden en ik kan iedereen Angel Verhuizingen sterk aanraden omdat:

  • Men heel professioneel te werk gaat
  • Men veel werk in een korte tijd kan verzetten 
  • Dit bedrijf heel gunstige tarieven rekent 

Mocht u contact willen opnemen met dit bedrijf, dan kan ik u aanraden om een keer naar hun site te gaan kijken. Het adres is Angelverhuizingen.nl.