De beste kapper nabij Wateringen voor mannenAls man ga ik het liefst naar een herenkapper. Ik woon zelf in Wateringen en een kapper in Wateringen die alleen voor heren is bestemd, is niet te vinden. Daarom ga ik naar de dichtstbijzijnde kapper in Wateringen, en dat is een kapsalon in Delft. Hier had ik op kapsalon-in-delft.nl al meer informatie over gevonden. Deze kapper dichtbij Wateringen is gespecialiseerd in het knippen van mannen. Ze kunnen:

  • Wassen
  • Knippen
  • Scheren

Alle essentiële zaken die een man bij een kapper in Wateringen ook zou moeten kunnen vinden.

Mijn kapper dicht bij Wateringen weet wat mannen willen

Elke keer als ik een afspraak bij mij kapper vlakbij Wateringen wil maken, dan kijk ik er al naar uit. Het is zo fijn om bij een kapper te kopen die precies weet wat hij doet. Ik hoef inmiddels ook niet meer aan te geven wat ze moeten doen. Ik stap in de auto en rijd naar mijn kapper vlakbij Wateringen en als ik er eenmaal ben dan is het ook meteen gezellig. De sfeer is er heel relaxed en al tijd als ik binnen kom krijg ik een lekker bakje koffie en ga ik zitten wachten op mijn beurt, terwijl we altijd al snel in een leuk gesprek verwikkeld raken. Dat is ook iets wat ik bij mijn vorige kapper in Wateringen gemist heb. Ik wil me graag thuis voelen bij mijn kapper. Je zit immers toch een tijdje in die stoel en als je dan jezelf laat knippen, dan wil je dat je jezelf op je gemak kunt voelen. Dit maakt het ook wel makkelijker om aan te geven of je heel blij bent met het werk van de kapper, of dat je juist minder tevreden bent. Bij mijn vorige kapper in Wateringen heb ik het wel eens gehad dat ik eigenlijk vond dat mijn kapper mijn haar te kort had geknipt. Ik voelde me alleen minder op mijn gemak in die salon en dan zeg je niet zo snel dat je niet blij bent met wat ze hebben gedaan. Ik ben toen ook niet meer terug gegaan naar die kapper in Wateringen. Mijn huidige kapper ligt dan wel niet zo goed op de route voor mij, maar ik rijd hier graag even een stukje voor om. Als ik dan na het wachten aan de beurt ben, dan word ik vrijwel altijd door dezelfde persoon geholpen. Ik laat mijn haar dan altijd eerst even wassen en ik kan dan echt genieten van die masserende vingertoppen op mijn hoofdhuid. Heerlijk vind ik dat. Naar de kapper gaan is voor mij een vorm van ontspanning. Ik geniet er echt van en zeker als ik dan zo een hoofdmassage krijg, dan ben ik al heel snel heel erg tevreden.

Geknipt, gekapt en geschoren

Na het wassen wordt er altijd heel vakkundig geknipt. Ik houd er niet van als er meteen een tondeuse op mijn hoofd wordt gezet. Ik vind het belangrijk dat er met aandacht wordt geknipt en dat weet mijn kapper heel erg goed ze knippen het van de achterkant en de zijkant heel mooi op en zorgen dat er bovenop wat minder van het haar afgaat. Zo valt het ’t beste en daar ben ik altijd heel tevreden mee. Ik kan er dan minstens zes weken goed mee overweg en ik laat het bij de kapper altijd meteen in een goed model brengen, zodat ik de rest van de dag er niets meer aan hoef te doen. Meestal scheren ze me dan ook nog even, ook in de nek en werken ze  mijn bakkebaarden bij. Ik ben echt heel blij met mijn kapper.