Het is niet altijd even gemakkelijk om mensen op de juiste manier te woord te staan, mede ook omdat er niet 1 methode is die in alle situaties werkt. Een goed nieuws gesprek pak je heel anders aan dan een slecht nieuws gesprek. Bij een slecht nieuws gesprek moet je immers veel meer factoren balanceren dan wanneer je iemand iets leuks vertelt. Zo is het met feedback geven uiteraard ook. Je kunt iemand niet zomaar vertellen dat hij of zij iets fout doet. De wijze waarop je een dergelijke boodschap overbrengt, zorgt ofwel voor succes of juist een situatie waarin alles alleen maar erger wordt. Het is dan ook een goed idee om eerst een training feedback geven te volgen bij tijdwinst.com. Je kunt tijdens een training feedback geven in ieder geval leren hoe je effectief feedback kunt geven op een manier waarbij de ontvanger er ook echt wat aan heeft en dus beter wordt in zijn of haar functioneren. Daarom is een training feedback geven zo ontzettend belangrijk. Dankzij de training leer je de vaardigheden die je nodig hebt om op de juiste wijze te communiceren en iemand dus op constructieve wijze te woord te staan. Je let op je toon, de manier waarop je de dingen formuleert en je zorgt bijvoorbeeld ook voor context. Zonder meer op iemand af stappen en zonder contact direct de vinger op de zere plek leggen is gewoon niet handig. Je jaagt mensen daarmee direct de verdediging in en men zal niet snel gemotiveerd zijn om te kijken hoe het anders kan en hoe ze zichzelf kunnen verbeteren. Het is immers veel makkelijker om de slechte feedbackgever de schuld van alle problemen te geven. Het is dan ook beter om gewoon te kijken naar de mogelijkheden die je hebt qua cursussen bij tijdwinst.com. Je hebt hier immers ook de mogelijkheid om een training feedback geven te volgen. Als je specifiek meer wilt weten over de training feedback geven, dan kun je het beste naar de bijbehorende webpagina surfen. In het geval van een training feedback geven gaat het dan om de site feedbackgeven.nl. Hier kun je dan ook meteen meer informatie lezen over wat een dergelijke cursus feedback geven precies inhoudt en wat je er van mag verwachten. Hieronder kun je alvast iets meer lezen over de verschillende vaardigheden die tijdens de training feedback geven aan bod komen. 

De vaardigheden die je leert tijdens een training feedback geven

Als je een cursus of training volt, dan is het belangrijk dat je ook echt specifieke vaardigheden leert die je nadien in de praktijk kunt brengen. Dat is bij een cursus feedback geven uiteraard ook zo. Je kunt tijdens de cursus een focus verwachten op vaardigheden als: 

  • Communiceren
  • Feedback ontvangen
  • Grenzen aangeven

Op de site van feedbackgeven.nl vind je een overzicht met meer vaardigheden die tijdens de cursus aan bod komen. 

Meld je aan voor de cursus

Als je je vaardigheden aan wilt scherpen, dan kun je terecht op de site van feedbackgeven.nl. Je kunt hier ook meteen zien wanneer de cursussen van start gaan, zodat je je meteen in kunt schrijven voor een cursus die in jouw agenda past.