Als je een opleiding gaat volgen, dan denk je er nog niet over na dat ook de locatie waar je je werk uitvoert de nodige training vereist. Tijdens de opleiding leer je vooral de theorie en/of de vaardigheden voor een bepaalde functie. Maar waar je vervolgens terecht komt en gaat werken, heeft natuurlijk ook impact op hoe je functioneert. Normaal gesproken werk je in 1 soort setting zoals een kantoor. Maar tegenwoordig is het vanwege noodzaak gemak ook mogelijk om thuis te werken. Maar het werk dat je op een kantoor uitvoert waar je de juiste apparatuur tot je beschikking hebt en waar collega’s aanwezig zijn, is natuurlijk een hele andere setting in vergelijking met een thuiswerk situatie. Het is dan ook niet zo gek dat je een thuiswerken training wilt volgen, zodat je het thuiswerken zo efficiĆ«nt mogelijk kunt uitvoeren. Het is vooral een kwestie van omschakelen en werken met de juiste mindset. Als je op kantoor werkt, dan zit je nu eenmaal in andere routines dan wanneer je thuis werkt. Maar tegelijkertijd zijn ook heel veel dingen hetzelfde. Om vanaf het begin direct op de juiste wijze thuis te werken, kun je daarom het beste gebruik maken van thuiswerken training. Deze training kun je volgen bij tijdwinst.com. Je kunt bij tijdwinst.com verschillende trainingen en cursussen volgen waaronder dus ook een 1-daagse thuiswerken training. Binnen een tijdsbestek van 1 dag leer je alles wat je moet weten om effectief thuis te kunnen werken. Via handige tips, tricks en vaardigheden, kun je de basis tools eigen maken die je op de lange termijn meer en meer van pas zullen komen. Daardoor kun je thuis op den duur net zo effectief werken als op kantoor. Wellicht raak je zelfs zo bedreven in het thuiswerken dankzij de thuiswerken training, dat je helemaal niet meer op kantoor wilt werken. Het kan ook zo zijn dat je niet op een kantoor werkzaam bent en sowieso thuis werkt vanuit een eigen onderneming of als ZZP’er. In dat geval is een thuiswerken training uiteraard sowieso goed om te volgen. Zo haal je het meeste uit je thuiswerksituatie en daardoor dus ook uit je eigen onderneming. Het is dan ook goed om even te kijken naar de mogelijkheden die je hebt bij tijdwinst.com. Je kunt dan meteen zien waar en wanneer de cursussen plaatsvinden. 

Train je vaardigheden via een thuiswerken training

Meld je aan voor een thuiswerken training via de site van thuiswerken.com

Voor iedere cursus die je kunt volgen bij tijdwinst.com, is er een aparte site met informatie over die specifieke cursus. In het geval van een thuiswerken training kun je naar de bijbehorende site van thuiswerken.com surfen. Je ziet op deze site meteen waar je terecht kunt voor de cursus. Je kunt dan een datum uitzoeken die jou goed uitkomt en je meteen aanmelden voor de thuiswerken training. Daarna rest er niets anders dan het volgen van de cursus om je vaardigheden te optimaliseren. 

Volg ook vele andere trainingen bij tijdwinst.com

Naast het verscherpen van je thuiswerk vaardigheden, kun je ook andere vaardigheden verbeteren bij tijdwinst.com. Zo kun je bijvoorbeeld ook cursussen volgen voor: 

  • Leidinggeven
  • Snellezen
  • Feedback geven