Het is soms lastig om grote maten kleding heren te vinden. Het lijkt wel alsof de meeste winkels maar tot maat XL gaan, terwijl sommige mannen toch echt maat XXL, XXXL of nog groter nodig hebben. Daarom ging ik op zoek naar de oplossing. En die is gevonden, via misterbig Mister Big, de naam zegt het al, verkoop grote maten kleding heren. Grote maten herenkleding van 2XL tot 10XL. Wat zijn de voordelen van deze site?

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Gratis omruilen
  • Eerlijke prijzen
  • Goede service
  • Korting voor klanten die terugkeren

Grote maten kleding heren in de praktijk

In de winkel is een aanzienlijk groter aanbod dan in de webshop voor grote maten kleding heren. Dit is de oplossing want veel mannen willen hun shirt toch even passen in de winkel, zodat ze zeker weten dat hun buikje niet teveel opvalt en het shirt dus niet te strak zit. Sommige mannen hebben ook nog grote biceps of triceps, waardoor het shirt soms te strak om de armen zit. Dit is natuurlijk ongewenst, daarom is het beter om een shirt in de winkel te passen. De keuze ligt natuurlijk bij de klant, want die moet het shirt uiteindelijk gaan dragen. In de winkel heeft Mister Big onder andere een grote collectie jeansbroeken, grote maten herenshirts van de merken Casa Moda, polo’s in grote maten en sweaters. Kortom, zij bieden al veel grote maten kleding heren aan. Maar van mij mag er meer aanbod komen! Op dat de manen zich beter kunnen kleden en zelfverzekerder voelen! 

Mijn ideale grote maten kleding heren winkel 

Het is, op een aantal aanbieders na, ontzettend moeilijk om de juiste maat kleding heren te vinden in de praktijk. Grote maten kleding heren moeten daarom meer worden verkocht. Het gevolg daarvan is dat veel mannen met te kleine shirts rondlopen of juist te lang. Dit staat niet mooi en vooral voor de vrijgezelle mannen is dit een probleem. Zij willen natuurlijk ook goed in de markt liggen. Natuurlijk schrijf ik hier niet voor niets over, ik heb ook een visie over hoe het beter kan. In mijn ideale wereld zou ik namelijk een grote winkel oprichten waar voor iedere man wat te vinden is. Te beginnen bij maat XXS, want er bestaan ook mannen die minder trainen en een kleiner shirt nodig hebben. Daarom moeten we beginnen bij de kleinste maat shirts. Daaropvolgend natuurlijk de maat S, de gemiddelde wat jongere man heeft deze maat. Het trainen gaat dan nog niet altijd zo goed of de man heeft moeite met aankomen. Of de bouw van de man is simpelweg niet gemaakt om wat gespierder te worden. De wil kan natuurlijk ook ontbreken, het hoeft niet zo te zijn dat iemand perse moet kunnen krachttrainen of sporten. Al wordt dat wel vaak van ons verwacht in deze maatschappij. De maten M, L en XL liggen vaak wel in de winkel, daar ligt het probleem niet zo zeer. Net zoals Mister Big zou ik in mijn winkel onder andere de maten XXL t/m 10XL willen aanbieden. In de ideale situatie zou iedere man dan kunnen langskomen, jong, oud, dun, dik. Iedereen is welkom en niemand heeft door dat de ene man een kleinere of grote maat koopt. Hoe ideaal zou dat zijn? Ik denk dat het mogelijk is! Daarom pleit ik voor meer grote maten kleding heren!